O nás

O nás

e-gaming s.r.o. je velmi dynamická a rychle se rozvíjející česká společnost, založená v roce 2005, kdy její zakládající majitelé měli v době založení již více než 10leté zkušenosti v oboru. Od svého vstupu do herního průmyslu si společnost buduje své dobré obchodní jméno a výraznou pozici na trhu a v průběhu doby se tak stala jedním z hlavních hráčů na domácím trhu v České republice a na Slovensku, kde má již dlouhodobě silnou pozici v segmentu heren a kasin. Společnost má velmi silnou pozici také na španělském trhu a je aktivní na dalších evropských a světových trzích, jako jsou Rumunsko, Makedonie, Belgie, Srbsko, Mexiko, Panama, Kolumbie a další latinskoamerické země. V současné době e-gaming provozuje desítky tisíc zařízení po celém světě a jejich počet neustále roste.

Za dobu svého působení společnost e-gaming vyvinula několik herních systémů, jako Linked System, Central Lottery System, Server Supported Gaming System, Interactive System a v neposlední řadě velmi kvalitní a bezpečný herní systém s názvem Multi-Lotto Server Based Gaming (SBG), který je plně integrován s moderními on-line technologiemi a umožňuje snadný přístup k využití všech výhod těchto on-line technologií, jako je ku příkladu multi-kanálové rozhraní, které umožňuje hráčům přístup k hrám i na jiných platformách, k progresivních jackpotů a rovněž rychlý přístup k jakékoli hře, která je aktuálně k dispozici v portfoliu společnosti. Systém je flexibilní i otevřený, a proto jej lze snadno přizpůsobit potřebám a požadavkům každého provozovatele. Prostřednictvím připojení k internetu umožňuje každému provozovateli připojení k rozsáhlé nabídce her a poskytuje rovněž přístup k aplikaci pro správu, obsluhu, nastavení a kontrolu terminálů. V současné době systém nabízí rozsáhlou nabídku her, především video slotů, dále pak karetních her, video pokeru, a samozřejmostí jsou i progresivní jackpoty.

Společnost e-gaming se v nemalé míře věnuje také on-line hernímu průmyslu, především vývoji on-line her pro internetová kasina. Již v roce 2015 vyvinula svou vlastní on-line platformu, založenou na výše uvedeném systému, která byla oficiálně licencována Ministerstvem financí České republiky. Aktuálně je tato online kasino platforma provozována od roku 2019 v České republice pod značkou Betor.cz a od roku 2020 taktéž na Slovensku jako Betor.sk.

Velmi kvalitní a úspěšné hry společnosti e-gaming byly integrovány a jsou provozovány na online platformách nejen v České republice ale i po celém světě, kdy počet zákazníků se neustále zvyšuje, stejně tak jako tržní podíl originálních her e-gaming.

Beyond
Gaming

Beyond
Gaming

Objevte nový rozměr hraní

Neváhejte nás kontaktovat.

Kontaktujte nás
0 1 5

let zkušeností

0 1 0

zemí

0 9 5

her

Vedení společnosti
e-gaming s.r.o.

Revoluční 1082/8
110 00 Praha – Nové Město

Tel.: +420 774 713 992
E-mail: info@e-gaming.cz

Podpora
 

Havlíčkova 395
768 61 Bystřice pod Hostýnem

Tel.: +420 573 331 048
E-mail: servis@e-gaming.cz

Výroba a servis
 

Pavlovická 2a
779 00 Olomouc

Tel.: +420 775 350 124
E-mail: warehouse@e-gaming.cz

Vedení společnosti
e-gaming Slovakia s.r.o.

L. Svobodu 2689/80
Poprad, 058 01
Slovensko

Tel.: +421 914 337 441
E-mail: admin@ariola.sk

Vedení společnosti
e-gaming Spain Plataforma, s.l

Calle Senda
Galiana B, 3-5
28821 Coslada
Madrid
Spain

Tel.: +34 916 601 235
E-mail: info@e-gaming.es
Web: E-Gaming